2020-21 Güz Dönemi KIM9000 Bitirme Çalışması Almak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde KIM9000 kodlu Bitirme Çalışması dersini almak isteyen ve aşağıdaki koşulları sağlayan öğrencilerin; en geç 25 Eylül Cuma  mesai bitimine kadar aşağıdaki bilgileri içeren epostayı kmlderskayit@yahoo.com adresine göndermeleri rica olunur:

1) Bir öğrencinin bitirme çalışması alabilmesi için, öğretim planında yer alan toplam kredinin en az %75’ini karşılayacak sayıda dersten başarılı olması ve AGNO’sunun en az 2.00 olması gerekir.

2) Öğrenim sürelerine bakılmaksızın tüm öğrenciler, bir yarıyılda derslerin çakışmaması koşulu ile en fazla 25 kredilik ders alabilirler. AGNO’su 3.00 ve üzerinde olan öğrenciler 28 krediye kadar ders alabilirler.

3) Öğrenci çalışmak istediği danışmanla iletişime geçerek Güz dönemi Bitirme Çalışması yapabilmek için onayını aldıktan sonra eposta göndermelidir. Yazılı bir onay talep edilmemektedir. Öğrenci, bitirme danışmanının adını e-postada beyan ettikten sonra, Bölüm Başkanlığı bu durumu danışmandan teyit edecektir.

4) E-postada aşağıdaki bilgiler yer almalıdır:

Öğrenci No:

Öğrenci Adı-Soyadı:

Bitirme Çalışması Danışman Adı:

Bitirme Çalışması Dili (Türkçe/İngilizce):

Bitirme Çalışması Türü (Teorik-online/Deneysel-yüzyüze):

5) E-posta konusuna, '’Güz dönemi KIM9000 Bitirme Çalışması’’ yazılmalı ve  ....@std.yildiz.edu.tr uzantılı adreslerden atılması gerekmektedir. Diğer E-posya adresleri kabul edilmeyecektir.

Öğrencilerimiz 'bitirme çalışmanız onaylandı, kayıt olunuz' epostasını aldıktan sonra Danışman hocalarının grubunu seçerek ders kayıtlarını USİS den yapabilirler.